logga_transp

På denna sida hittar du Kontaktuppgifter, Om mig, Gästboken och lite Länkar.

Kontakt:

Är ni intresserad av valp, så önskar jag att ni kontaktar mig via mejl först!
Berätta om er själva, vad ni söker och varför ni kontaktar just min Kennel.

Eva Hedlund
Missenträsk 218
936 95 Jörn
Mail: lapplandias@gmail.com
Tele nr: 070–368 78 72

Lapplandia's egna

Instagram & Facebook
 

Lägger ni ut några bilder så 

hashtagga oss gärna.

#Lapplandiaskennel

Hitta till mig:

Om oss:

Jag som har Lapplandia's kennel heter Eva Hedlund och jag bor i Missenträsk som ligger i Lapplands inland det var också så mitt kennelnamn Lapplandia's kom till 2012. 
-
Jag har uppfödning av shetland sheepdog i hemmiljö. Jag har 2 vuxna barn. Nadja och Gustav.
-
Mitt mål är att avla fram rastypiska och  friska hundar med god mentalitet. Jag HD och ED röntgar mina hundar och ögonlyser mina hundar som går i avel vartannat år. 
Jag bor nära naturen så vi går på dagliga promenader då hundarna kan springa lösa. Jag tycker om att vistas ute i naturen och gillar friluftsliv som innebär fiske, grilla och bada.
-
På vintern blir det många härliga promenader efter skoterspår och  skidåkning . Mina hundar hänger med mig på allt i vardagen.

Vi köpte vår första sheltie, Saga 2009, en fantastisk tik med en underbar mentalitet som nu tyvärr inte finns med oss längre, hon skulle bli 11 år, Det fanns inga planer för avel och uppfödning, men det intresset växte snabbt. 

Jag tycker att det är roligt att åka iväg på utställningar. Jag har gått flera olika kurser bla. valp,allmänlydnad och agillity, har även gått Skk's uppfödarutbildning samt Anatomikurs och börjat med rallylydnad och gjorde debut på tävlingsbanan under 2017.

Det är en fantastisk känsla att få följa valparna från deras första andetag till deras flytt till sina nya ägare och fortsatta liv. Jag har nu haft några valpkullar, sparat en del och sålt en del till alldeles underbara valpköpare. 

Jag känner mig tacksam att få fortsätta att ha kontakt med alla hundar och ägare.
-
Min förhoppning är att fortsätta min avel och föda upp sunda, sociala och mentalt bra hundar även i fortsättningen.
Välkomna att höra av er!

Lämna gärna ett tassavtryck:

Länkar:
- - - - - SSSK- uppfödare - - -