logga_transp

Klicka på knapparna eller bilderna för mer info.

Nyheter:

CH CZ, JCH CZ Benedetto Z Nové Ameriky

Ella och jag åkte i fredags flyg ner till Landvetter, Göteborg. Vi tillbringade helgen hos Lotta Jidegren och Mats på Shelteam kennel. Tack för er enorma gästfrihet och en toppentrevlig helg.

Stort TACK för att vi fick använda er inlånade, väldigt trevliga och mycket snygga kille Bernie till vår Ella. Nu håller vi tummarna för valpar till våren. Se mer info om kullen här

Tack även till Kim och Tobias för övernattning, taxiskjuts mm och för att ni tog så bra hand om Inez. 
 

Vi har valpplaner både på kennel Lapplandia's.
Är ni nyfikna att lösa mer, så kolla in här

Vi har haft besök av Lapplandia's Candy Corn "Adele" och hennes matte och husse, Anna-Carin och Peter under helgen. Vi passade på att åka ut med skotern till toppstugan, trots mulet väder. Det blev Adelés och Inez 11 veckors premiärtur och det fixade hon galant. Efteråt sov Inez i 3 timmar helt utslagen, precis som valpar behöver för återhämtning.

Vi har nu haft uppföljning efter anatomikursen del 1 och 2 med en handlingskurs i Bureå för 14 dagar sedan med allrounddomare Moa Persson.
Jag, Patrik och Nadja och några valpköpare var bla där, det var väldigt intressant och givande. 

Grattis till Eevee och Zorro som tillsammans med sina ägare Östen Södermark resp Helen Andersson har klarat godkänt Doftprov i Eukalyptus. Vi tyvker ni är så duktiga och håller tummarna för er och hoppas ni fortsätter med Nosework tävlandet! 

Lapplandia's Truly Wise "Eevee" 3 år

Lapplandia's Odessa Kostya "Zorro" 1 år

Här är det glada gänget som har blivit ägare till varsin Lapplandiare! Hemma hos oss sparar vi Lapplandia's Snowpowder "Inez" på tillväxt. Vi önskar er alla Lycka Till och hoppas att ni ska trivas tillsammans och vi får följa er genom alla med och motgångar. Inez och Maj-Lis har nu fått egna sidor ni kan gå in och kika på eftersom de båda stannar kvar i kenneln. 

Lapplandia's Snowflake "Mary" har flyttat till helfodervärdarna Mia Wassler och Daniel Johansson, Skellefteå. Hon kallas numera Maj-Lis.

Lapplandia's Snowstorm "Rut" har flyttat till Bente och Caroline Likjerr på kennel Sjarmsnute,Norge. Hon kallas numera Kora.

Lapplandia's Snowangel "Freja" har flyttat till Josefin Leijon och Arvid Holmqvist, Piteå. Hon kallas numera Stella.

Lapplandia's Snowfall "Svea" har flyttat till Åsa och Peter, Jennifer och Elvira Karlsson, Lycksele. Hon kallas numera Luna.    

Vi har haft förmånen att få låna Lilla Lo när hennes familj varit på semester i Thailand. Hon har verkligen haft roligt både tillsammans med  de 5 busiga flickorna i valpgänget samt hennes syskon Nikita och Sila. 

Tack alla ni fantastiska valpköpare som tar så fint hand om era hundar från oss!!

Vi har fått så många fina julkort, hälsningar, sms mm från er och vi är så glada för era små och stora uppdateringar både när det gäller roligare saker som har hänt samt mindre roliga.

Detta är Lapplandia's Golden Bridge "Viggo" som bor i Bureå hos Åsa och Fredrik Forsgren. Viggo är drygt 18 månader och är en väldigt trevlig, glad, snygg och duktig kille som gillar att vara med på allt som händer.
Han är utställd med flera Exc samt ck, Klarat Nosework prov, HD A, Ed ua, Patella ua, ögon ua.
Vill ni se mer bilder från våra valpköpare så titta gärna in här

Nu äntligen har jag avsatt tid för uppdatering av hemsidan. Tiden bara rusar iväg och det har varit full rulle här på Storgatan med mycket besök av både familj, vänner och valpintresserade under hela julhelgerna. Lyckas kull är snart 7 veckor och de är en så underbar tid nu när de blivit små personligheter. De äter, busar, sover, pinkar och skiter. Är supermysiga och har många lekkompisar. Sila och Nikita är suveräna storasyskon och de älskar att försiktigt busa och mysa med valparna. Kim och Tobias har varit här i 4 dagar och vi passade på att ta nya bilder på Nikita och Sila. Kim och vår dotter Nadja hjälptes även åt att ta nya bilder på Snowkullen.

Svea 6,5 v

Rut 6,5 v

Inez 6,5v

Freja 6,5 v

Mary 6,5 v

Nikita 11 mån

Sila 11 mån