logga_transp

På denna sida hittar du Kontaktuppgifter, Om oss, Gästboken och lite Länkar.

Kontakt:

Är ni intresserad av valp från oss så önskar jag att ni kontaktar mig via mejl.
Berätta om er själva, vad ni söker och varför ni kontaktar just oss.

Eva Löf
Adress: Badhusgatan 7
936 51 Jörn
Mail: lapplandias@gmail.com
Eva: 070–368 78 72

Lapplandia's egna instagram

Lägger ni ut några bilder så 
hashtagga oss gärna.
#Lapplandiaskennel

Evas privata Facebook:

Hitta till oss:

Om oss:

Vi som har Lapplandia's kennel heter Eva och Patrik Löf, vi bor i Glommersträsk som ligger i Lapplands inland det var också så vårt kennelnamn Lapplandia's kom till 2012. 
-
Vi har uppfödning av shetland sheepdog i hemmiljö.  Vi har 2 vuxna barn. Nadja som bor i Luleå och Gustav som ännu så länge bor hemma.
-
Vårt mål är att avla fram rastypiska och  friska hundar med god mentalitet. Vi HD och ED röntgar våra hundar och ögonlyser våra hundar som går i avel vartannat år.
Vi bor nära naturen så vi går på dagliga promenader då hundarna kan springa lösa. Vi tycker om att åka iväg med husvagnen och ställa oss vid någon älv och fiska, grilla och umgås.
-
På vintern blir det många härliga promenader efter skoterspår,  skidåkning samt skoterturer i fjällen. Våra hundar hänger med oss på allt i vardagen.
Vi tycker att det är jätteroligt att åka iväg på utställningar. Vi har gått flera olika kurser bla. valp,allmänlydnad och agillity. Eva har även gått Skk's uppfödarutbildning samt Anatomikurs och börjat med rallylydnad och gjorde debut på tävlingsbanan under 2017.
-
Vi köpte vår första sheltie, Saga 2009,  en fantastisk tik med en underbar mentalitet som nu har blivit nio år, då fanns inga planer för avel och uppfödning, men det intresset växte snabbt. 
-
Det är en fantastisk känsla att få följa valparna från deras första andetag till deras flytt till sina nya ägare och fortsatta liv. Vi har nu haft några valpkullar, sparat en del och sålt en del till alldeles underbara valpköpare. Vi känner oss tacksamma att få fortsätta att ha kontakt med alla hundar och ägare.
-
Vår förhoppning är att fortsätta i vår avel och föda upp sunda, sociala och mentalt bra hundar även i fortsättningen.
Välkomna att höra av er!

Lämna gärna ett tassavtryck:

Länkar:
- - - - - SSSK- uppfödare - - -